27/10-10

Idag var Elionores första dag på min praktikplats - hon jobbar där nu =) Och herre gud vad vi har stått i och skrattat och krånglat till det!!! Vi gjorde utsmyckningar till kransarna, vi satte upp nät runt en stolpe ute som ska få prydas av kransarna, vi gjorde en "ställning" som hänger i taket av nät, ståltråd, bambupinnar och krokar. Där hänger nu ljuslyktor.

Middagen blev köttgryta - gud vad jag vill bli vegetarian igen!!! Synd att det blir så dyrt ekonomiskt bara... Det är ju så äckligt med kött så jag tror jag går åt snart alltså!!??

På UG så fick vi "nya" pingisbord. Ungdomarna blev överlyckliga när dom kunde slå ihop fyra pingisbord och spela på alla samtidigt. Själv spelade jag UNO, Banka Bäver och Hej Kneckt (?) med Linn och Amanda. Jag säger bara: Pissnödig och hängpung XD

Dagens
Hår: Tuperat, tvinnad och uppsatt snelugg och bollig tofs där bak
Kläder: Blå/blommig lång tunika, svarta tights och röd bolero
Blogg: http://anaginas.com för att jag älskar humor och är på ett ytterst glatt humör idag!
Låt: DJ Sammy feat. Loona - Boys of Summer

God natt mina små <3

Tis. 26/10-10

Jag gjorde lite fler krukväxtsarrangemang på praktiken idag. Det blir ingen lärlingsplats där, tyvärr... Så nu gäller det att jobba för pengar till körkort, sen körkort och ett litet jobb i en butik kanske och sen en utbildning - låter det som en bra plan mån tro?!

Middagen blev kassler och spenatpaj m. haricots verts och thousand islands sås =)

Sen åkte jag upp till mamma för att fortsätta med lite förberedelser till kalaset. Fick lite gjort i alla fall.

Sen blev det Desperate Housewifes ;)

Dagens
Hår: utsläppt med lite halvstram snelugg
Kläder: slipover, skjorta och kostymbyxor
Blogg: http://liindblaads.se - för att han också bryr sig om "den lilla människan"
Låt: Sum41 - Fat Lip

25/10-10

På praktiken fick vi hem några roliga krukväxter och snittblommor. Vi gjorde nya snittytor på blommorna i "kylen" och satte fram krukväxterna. Vi flyttade även lite i skyltfönstren och satte ut ljungen.

Middagen bestod av en gammal goding: Kokt köttkorv m. rotmos =)

På barngympan blev det bara tre barn så vi spelade lite pingis, lite biljard och lite hela havet stormar.

På körövningen sjöng vi - nähä?! - och så fikade vi en väldigt god kaka som Elisabeth hade gjort m. kokos och lime i <3

Dagens:
Plagg - klänning i lila m. blommor, rosa linne m. spetskant, grön/grå byxor och svarta läderklackar.
Hår - tofs m. tupering och stram lugg.
Blogg - http://safiradolder.blogg.se - för att headern var så snygg ;)
Låt - Gavin DeGraw - Chariot

God natt mina små <3

Tor. 21/10-10

Vaknade sex, klev upp och mådde piss. Var hemma igår för jag kunde knappt prata p.g.a. halsont och huvudvärk. Sen väckte jag lille T och kokade upp mjölk till O'boy:en som han skulle ha med sig på utflykten idag =)
Sen diskade jag en hel hög med disk, skickade iväg ungen till dagis, gick med Timja och fixade frukost. Sen satt jag framför tv:n och tittade på Jim's värld. Åkte senare med Marita upp till praktiken.

På praktiken fick jag prova på att göra mindre handbuketter. Det är svårt med greppet på handen som man måste ha för att få till fästet. Sen skrev jag på skrivmaskinen och skrev fel några ggr, men det gjorde ingenting ;)

Kasslergryta med curry och ris blev det till middag och sen var det bara att diska igen... Sen kom Ellen och Arne förbi för att lämna en brandvarnare - tack! Nu sitter älsklingen och äter mat och jag har vattnat blommorna och duschat dom - duktig jag är va? :P

Dagens

Låt: HOFFMAESTRO - Sp You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]
Outfit: Grå/bruna kostymbyxor i tjockare material, grå t-shirt, grön tunika och grön lång munkjacka
Hår: Insnurrad lugg och lössläppt på sidorna
Bloggar: http://fckingcrazy.blogg.se
             http://linafoto.blogg.se
             http://kallamigw.blogg.se


Mån. 18/10-10

På praktiken gjorde vi inte så mycket idag. Jag fick lära mig hur man slår in en Orkidé och så bytte vi en spotlightslampa. Ja, och så strimlade vi lite papper.

Jag och Älsklingen handlade lite idag. Middagen gjorde han - MUMS! Köttfärssås m. spaghetti.
Det blev nog mat för en halv armé tror jag... Men det är ju bra för då har vi ju lite smaskiga matlådor sen =)

Marita ocg jag hade barngympa sen och lekte massa lekar med de små liven <3

På kören lärde vi osss tre nya låtar och fikade te och muffins <3

Nu ska jag läsa lite bloggar!


Tors. 14/10-10

På praktiken ändrade vi om lite i hyllorna i "första rummet". Vi vattnade krukväxterna och förundrades över stormen - Herregud vad det blåste! Ett tag trodde jag seriöst att taket skulle flyga av huset...

När jag slutade köpte jag med en box choklad och ett kort med texten: "Älskling. När jag först träffade dig tyckte jag om dig... Sen tyckte jag om dig ännu mer... Och nu älskar jag dig av hela mitt hjärta!" Han blev ganska så glad när jag överraskade honom med det =)
Sen åkte vi och handlade. Blir så irriterad på att jag aldrig hittar rätt dammsugarpåse till dammsugaren! Jag provade med en ny modell nu och hoppas att den passar!
Middagen blev pastasås på bacon och ärtor med gnochi till - MUMS!

Åkte upp till mamma sen, idag igen, för lite umgänge och en fika.

God natt mina små <3

Ons. 13/10-10

Måste ju upp med lite pics också ;)

Från praktiken (jag har gjort detta)  =) :


Torrblomsarrangemang



Ljusarrangemang


Diskskyltning i hösttoner



Diskskyltning i hösttoner



Diskskyltning i hösttoner



Diskskyltning i hösttoner

Jag ska knäppa lite fler kort på krukväxtsarrangemangen som jag gjort.
Imorgon kommer också lite bilder på vardagsrummet =)

God natt mina små <3

Ons. 13/10-10

Våra älskade tapeter kom hemlevererade till oss imorse - tack Mari! Så snart sätter vi igång med det lilla vi har kvar=) Känns skönt att få det överstökat.

På praktiken har jag märkt, kollat och packat upp de nya varorna. Det finns så mycket fint som man bara skulle kunna köpa - Om jag hade pengar la la la... Sen har jag pyntat runt lite i butiken så kom gärna in och titta på de små ;) 

Middagen gjorde Älskling - korvröra med ris och ärtor - MUMS!

Jag jobbade på UG också mellan 18-22 så jag har nyss kommit hem. Det var väldigt lugnt. Linnéa, olivia och Linn m.fl. höll mig sällskap - tack <3

En sak förstår jag inte riktigt: För att få ett jobb (oftast) måste man ha körkort, men för att ta körkort måste man ha ett jobb - pengar. Hur går det ihop?!
Har suttit och tittat runt på alternativen i Sveg och har bestämt mig för att börja på Ljusdals Trafikskola. Den verkar bra och ligger på ett ställe som jag inte behöver cirkulera runt i evigheter på för att hitta. De har också hyfsat bra priser och det känns skönt.
Så nu ska jag banne mig ta den där jäkla körlappen!!! Sen ska jag hitta mig ett jobb och börja spara pengar till utbildning! Men men, det beror nu helt och hållet på inkomsten...

Nej, god natt mina små <3


Tis 12/10-10

Var till HC för att se vad det är några konstiga prickar som jag fått på kroppen. De kliar något enormt!!! Sjuksköterskan trodde att det var vattkoppor eller allergiutslag (och nej, jag har troligtvis inte haft vattkoppor ännu, men jag och min mor är inte riktigt säkra...) och Distriktssköterskan sa att det troligtvis var bett från loppor som djuren burit med sig utifrån.
Lopporna överlever inte på människor i.o.m att vi är för kallblodiga för det. Dom smakar bara lite på en och sen dör dom... Nu ska jag smörja med Hydrokortison när det kliar och blir det inte bättre så ska jag komma tillbaka för ett allergitest.
YIPPI!!! Eller så inte...

På praktiken så har jag fått gjort buketter och krukväxtsarrangemang. Riktigt roligt och kreativt! Sen fick hon in nya kort och det var härligt att få se lite nya saker på hyllorna tyckte vi båda!

Nu ikväll var jag till mamma för lite sällskap, fika och skratt=)

Middagen blev potatisbullar, bacon, lingonsylt och ärtor <3
God natt mina små

Mån. 11/10-10

Har precis kommit hem efter en underhållande körträff med tårta, skratt och sång (nähä?!).
Det blir bara roligare och roligare för varje gång och älskar det faktum att jag kan få utlopp för mina estetiska sinnen tillsammans med andra! <3

Praktiken har gått bra idag. Sopade golvet lite - bara för att vara snäll - och har bundit någon bukett eller två. Självklart - med min vanliga tur - så välte jag väl ner en hel vas full med blommor och vatten... Och nej, den gick inte sönder, den var av plast. Vill även meddela att ingen blomma kom till skada under förloppet!

Jag och <3 handlade lite mat och grejer lite djuren också. Idag blev det pannbiffar m. potatis, champinjonsås och sallad till middag - mums!

Nu ska jag hänga tvätt och skura hallen i källaren!
God natt mina små <3

Sön. 10/10-10

Vilken dag!
Nu är vardagsrummet nästan färdig-tapetserat.
Insåg dock att vi köpt för lite tapeter, men men...
Jag har knäppt kort lite efter som arbetet pågått så ni får se hur det gått =)

Sitter i lill-rummet nu - vårt nya "kontor" :P
Känns skönt att ha ett rum färdigt i alla fall!
Nästa vända blir antingen hallen eller sovrummet.
Vill ha en gräddvit tapet med små blommor på i sovrummet.
I hallen vill jag ha bröstpanel och en glad tapet - tror nästan att den får bli enfärgad...
I köket har jag - idag - kommit på att jag ska ha chokladbrun tapet. Är inte så många vöggar där så det blir nog snyggt. Och sen får jag ta och måla om skåpluckorna i någon härlig färg - turkost eller dimmrosa kanske ;) Det passar ju så fint ihop med den där mörka brunfärgen!

Nog om färg nu - nu ska jag och Älsklingen mysa med lite kladdkaka och bärsås!
God natt mina små <3

Mån. 4/10-10

Nu är i alla fall övervåningen höststädad!
Har bara källaren kvar nu och som tur är så är det inte så många rum där ;)

Jag gjorde pannbiffar med ris till middag.

Sen åkte jag och Mor upp till Marielle, Jens och småttingarna för lite umgänge och passade även på att titta på vackra, handgjorda smycken också! =)
Gud vad mycket fint det finns bara man vet var man ska titta och har tillräckligt med slantar i plånboken (skrev jag slantar, menade ju såklart sedlar - helst 1000 kronors...).

Nu sitter jag och bliggar och Älsk. sitter och tittar på sportsammanfattning av något slag...

Imorgon är det dags för praktik igen. Har ju inte varit där sedan förra måndagen...
Får se om jag kommer ihåg allting fortfarande :P

God natt mina små <3

Fre 1/10-10

Idag har det städats och bytts gardiner här i huset.
Har tre rum kvar, men får f_n vänta tills imorgon!

Fikade med Storasyster Hannah och Elionore på Storgatan 12 ~ fik och butik.
En kanelbulle och kaffe satt faktiskt väldigt fint efter allt slit under dagen.

På ica handlade jag mat för helgen och en jättesöt stickad dimmrosa mössa med en lite gullig blomma på =)

Är väldigt sugen på att köpa detta: http://www.slojd-detaljer.se/product.aspx?productid=8862&deptid=227
Men jag vet inte om jag har pengar till det...
Börjar faktiskt sina lite i scrapbooking-förrådet nu, men men.

Nu blir det till att lägga undan städsakerna och bara ligga och lata mig framför tv:n tills Älsk. kommer hem <3


RSS 2.0