Tack Åsa!
För recepten!
Jag bestämde mig för två av dom och så här kommer fikabröder se ut på måndag:
Dumlekakor
200 g margarin
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulvet
16 st dumlekolor
Smält margarine och häll ner det i en bunke med sockret, vetemjölet och bakpulvret.
Rör smeten slät. Ställ ut folieformar på en plåt och lägg en dumle kola i varje form.
Skeda över smeten och grädda sen i 175 grader, ca 15 minuter.
Jag bestämde mig för två av dom och så här kommer fikabröder se ut på måndag:
Dumlekakor
200 g margarin
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulvet
16 st dumlekolor
Smält margarine och häll ner det i en bunke med sockret, vetemjölet och bakpulvret.
Rör smeten slät. Ställ ut folieformar på en plåt och lägg en dumle kola i varje form.
Skeda över smeten och grädda sen i 175 grader, ca 15 minuter.
Nonstopkakor
125g margarin
3 dl socker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
4½ dl mjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
massa nonstop
Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker så att det blir krämigt.
Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt och blanda det i äggblandningen så att det blir en seg massa.
Klicka ut 1 matsked per kaka på bakplåtspapper och sätt stoppa i nonstopen.
Grädda i ca 15 minuter i 175 grader.
Plus att det blir Päronsaft, kaffe (Gevalia *mums*), tårta och en amssa mörk choklad =)
Ha det gött!
Tjo
Tjo
Kommentarer
Postat av: åsa
va glad jag blir att jag kunde hjälpa dig lite! Dessutom är båda kakorna faaarligt goda! :D Hoppas du får en bra dag! kramar!
Trackback